Exterior view
Exterior view
Elevation simple forms
exterior view
welcome reception

Kaiser Santa Rosa MOB 6

The new health center provides a welcoming environment for health and well-being and exceeds those requirements as a Net-Zero, Carbon Neutral Facility  tracking LEED Platinum certification. 

Completed
2018
Location
Santa Rosa, CA
Client
Kaiser Permanente
Size
87,000 s.f.
Photography
Marco Zecchin

From the outset the overall Project goal was to develop an aesthetically pleasing, functionally responsive contemporary Medical Office Building that would meet strict initial construction budget demands while also minimizing ongoing maintenance and operations costs. HPS worked closely with MEP Engineers, Integral Group, to develop this Facility currently trending to LEED Platinum and Net-Zero confirmation.

Welcome Zone

Welcome Zone

Patient waiting area with artwork and a variety of seating options

Patient waiting area with artwork and a variety of seating options

Waiting area with natural light and views to outdoors

Waiting area with natural light and views to outdoors

Patient corridor featuring art by local artists and areas of respite

Patient corridor featuring art by local artists and areas of respite

Exam room

Exam room

Physician office with view glass

Physician office with view glass

Slide count
1/1
The new Kaiser Permanente Mercury Way facility is a state of the art, environmentally friendly building that allows us to deliver high quality health care to our members.
Catherine Gutfreund Physician in Chief
Highlighted Team Members